luni, 24 august 2009

Furaciunne Made In Romania :))

Va prezint o noua piesa, un nou proiect: “Too late to cry“, semnata Vivien O’Hara feat Adrian Sana. Este un proiect nou al casei de discuri Roton si, de asemenea, primul feat din cariera lui Adrian Sana.

Vivien O’Hara este o tanara si talentata cantareata de opera (studiaza opera la Cluj). In 2008, Adi i-a propus o colaborare pentru piesa “Romantic World” (cover dupa Dana Dawson). Anul acesta a compus piesa “Too late to cry“, singura persoana potrivita pentru a o interpreta fiind Vivien O’Hara.

Acestea fiind spuse, va las sa ascultati piesa si va invit sa ne spuneti ce parere aveti despre acest proiect nou!

Vivien O’hara feat Adrian Sana- “Too late to cry” (VIA www.monden.info)



Acum vine intrebare : la partea gagicii primele note nu cumva aduc a Armin Van Buuren ft Sharon Den Andel - In and Out Of love ? cam da zic eu ... deja sunt scarbit de cacanariile astea din muzica noastra ... pe cuvant !!! Scarbit complet !!! RUSINEEEEEEEE

3 comentarii:

Anonim spunea...

superba melodia asta....2 voci extarordinare,felicitari!!si inca ceva,nu seamana cu nici una din piesele astea

MC Lyvoo spunea...

Daca la I'm bad by CC&Lala se poate ierta pentru ca sunt cateva note de pe un celebru hit "oldies" al raposatului, la oamenii astia se cheama "ciordeala ordinara si nesimtita".
Poate s-au terminat combinatiile de note muzicale si noi n-am aflat :)

Anonim spunea...

Partea cu uuu aduce intradevar a Armin van Buuren,la fel cum si partea cu uuu din Armin van Buuren aduce a Sonique-Sky.Si cee???Melodia e superba.Le ascult pe toate 3 cu cea mai mare placere.
Vocea fetei e impresionanta si piesa are f mult feeling.Felicitari!!