miercuri, 2 septembrie 2009

Romania loves the minimal beat

Uite cum dupa 5 luni de cand am lansat EP-ul "In The Sky" feat. Laura , unul dintre remixuri intra si in Romania. Compilatia Vibe FM - Romania Loves The Minimal Beat este compusa din 2 cd-uri cu piese extrem de cunoscute mai ales de catre iubitorii muzicii dance din Romanica noastra. Mi-am facut si eu loc pe primul Cd la numarul 14 , cu remixul lui Paul Daniel, de altfel cel mai agresiv si minimal remix de pe EP-ul lansat la Pro-Motion Records New York via ROTON. Thanks voua care ati cautat piesa pe GOOGLE :)) , si pe care ati descarcato ulterior, ori de pe torrentzi, ori de pe DC++ , ori de pe site-urile de muzica de la noi si mai ales, ati cumparat EP-ul de pe site-urile de specialitate si de profil din strainatate. Multam inca o data !!! >:D<

Un comentariu:

Anonim spunea...

Compilatia "Romania loves the minimal beat" se adreseaza tineretului care apreciaza muzica actuala si personalitatea acesteia.
Cele doua CD-uri contin piese actuale, promovate la radio si in cluburi, piese care sunt apreciate atat in Romania cat si in strainatate.
Intra pe site si comanda muzica preferata.
Romania Loves the Minimal Beat!